top of page

Tue, Nov 21

|

Open Creative House - Business Hub

AI-kuvatyökalujen tehokoulutus - Marraskuu 2023

Haluatko oppia luomaan fotorealistisia kuvia mistä tahansa aiheesta, täydellisellä valaistuksella, värimäärittelyllä sekä sommitteluilla? Koulutus sopii erityisen hyvin aloittelijoille, kenellä ei ole vielä aikaisempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä kuvatuotannoissa.

Registration is closed
See other events
AI-kuvatyökalujen tehokoulutus - Marraskuu 2023
AI-kuvatyökalujen tehokoulutus - Marraskuu 2023

Time & Location

Nov 21, 2023, 4:00 PM – 6:30 PM

Open Creative House - Business Hub, Keilasatama 2B, 02150 Espoo, Finland

About the event

Haluatko oppia luomaan fotorealistisia kuvia mistä tahansa aiheesta, täydellisellä valaistuksella, värimäärittelyllä sekä sommittelulla? Tai haluatko luoda itsellesi tai yrityksellesi laadukkaita graafisia elementtejä myynti- ja markkinointikäyttöön? Nyt se on mahdollista!

Liity mukaan AI-kuvatyökalujen intensiivikoulutukseen Open Creative Housessa! Koulutus sopii erityisen hyvin aloittelijoille, kenellä ei ole vielä aikaisempaa syvempää kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä visuaalisten materiaalien luomisessa. Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää uusimpia teknologioita luodaksesi uskomattoman realistisia kuvia sekä ammattitasoisia visuaalisia materiaaleja yrityksesi käyttöön. Aihetta käsitellään sekä teoreettisella että käytännön tasolla, jotta pääset ottamaan uudet taidot mahdollisimman suoraviivaisesti käyttöön omassa työssäsi.  

Workshopin vetää OCH:n Creative AI Hubin perustaja, Anttu Koistinen. Anttu on kehittänyt laadukkaiden myynti- ja markkinointimateriaalien luomiseen suunnitellun AI-sovelluksen, minkä päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta hyödyntämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta AI-työkalujen käyttämisestä. 

Hän hyödyntää tekoälyä myös omassa päivittäisessä kuvaus- ja markkinointialan tehtävissään, luoden upeita visuaalisia materiaaleja myynti- ja markkinointikäyttöön. Esimerkkejä hänen AI-kuvamateriaaleista löydät täältä: https://bit.ly/fb-anttu-ai

Tule ja inspiroidu Antun asiantuntevasta opastuksesta ja opi, kuinka voit itsekin hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia omassa työssäsi!

Tickets

  • Workshop-lippu

    €50.00
    Tax: +€12.00 VAT

Total

€0.00

Share this event

bottom of page