top of page

Tue, Sep 05

|

Open Creative House - Business Hub

AI-tekstityökalujen tehokoulutus aloittelijoille - Syyskuu 2023

Tervetuloa luomaan vankka osaamispohja tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä! Koulutus sopii erityisen hyvin aloittelijoille, kenellä ei ole vielä aikaisempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä.

Registration is closed
See other events
AI-tekstityökalujen tehokoulutus aloittelijoille - Syyskuu 2023
AI-tekstityökalujen tehokoulutus aloittelijoille - Syyskuu 2023

Time & Location

Sep 05, 4:00 PM – 6:30 PM

Open Creative House - Business Hub, Keilasatama 2B, 02150 Espoo, Finland

About the event

Tervetuloa luomaan vankka osaamispohja tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä!

OCH:n Creative AI Hub tarjoaa kolmen tunnin intensiivikoulutuksen, jonka aikana pääset tutustumaan tämän hetken parhaimpiin tekstipohjaisiin AI-työkaluihin. Opit koulutuksen aikana myös tehokkaimmat käyttötavat, minkä avulla saat hyödynnettyä eri työprosesseihin erikoistuneiden AI-työkalujen täyden potentiaalin.

Saat myös kattavan käsityksen generatiivisen tekoälyn moninaisista, arkea helpottavista käyttömahdollisuuksista, osana modernia tietotyötä. Saat paljon hyödyllisiä vinkkejä, miten voit jalostaa omia ideoitasi entistä paremmaksi sekä omaksua laajoja aihekokonaisuuksia äärimmäisen lyhyessä ajassa.

Tarkastelemme koulutuksen aikana myös tekoälyn roolia luovuutesi lisäpotentiaalin vapauttajana. Tekoäly ei tunne samoja ennakkoluuloja ja rajoitteita kuin me ihmiset, joten se tarjoaa monesti uusia, laaja-alaisia näkökulmia, mitä voit hyödyntää mm. osana yrityksesi konsepti-, palvelu- ja tuotekehitystä. 

Workshopin vetää OCH:n Creative AI Hubin perustaja, Anttu Koistinen. Anttu on kehittänyt laadukkaiden myynti- ja markkinointimateriaalien luomiseen suunniteltua AI-sovellusta, minkä päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta käyttämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta tekoälyn käyttämisestä.

Hän hyödyntää moninaisia AI-työkaluja myös päivittäin oman ammattikuvaus ja markkinointityönsä tehostamisessa. Tutustu Antun luomiin kuvamateriaaleihin täällä: https://bit.ly/fb-anttu-ai

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Kurssilippu

  €60.00

  VAT included

  €60.00

  VAT included

  0

  €0.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page