top of page

Mon, May 15

|

Espoo

Muoti & Co

Creve järjestää ma 15.5. klo 12-16 muotialan kansainvälisyyttä ja alan brändiyhteistyötä avaavan tapahtuman luovien alojen yrittäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille

Registration is closed
See other events

Time & Location

May 15, 12:00 PM – 4:00 PM

Espoo, Keilasatama 2, 02150 Espoo, Finland

About the event

Creve järjestää ma 15.5. klo 12-16 muotialan kansainvälisyyttä ja alan brändiyhteistyötä avaavan tapahtuman luovien alojen yrittäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille, Open Creative Housessa. Muoti & Co. tuo lavalle kolme kiinnostavaa tarinaa brändiyhteistyötä, arvopohjaisesta bisneksestä, unelmien toteuttamisesta sekä kansainvälisen näkyvyyden rakentamista. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan! https://bit.ly/muoti-co-creve

Tapahtuma on osa luovien alojen yksinyrittäjien kv-valmiuksia edistävää Volume-ohjelmaa. Ohjelman rahoittaa Jotpa.

Klo 12 - 12:45 - Muotialan brändiyhteistyö yritysten kanssa

Martta Louekari, Juni

Martta Louekari (Communication Director, Juni.fi) on auttanut luovien alojen toimijoita brändäyksessä, kv-verkostojen ja brändiyhteistyön saralla vuosia. Pitkän kokemuksen kautta Louekari nostaa esille kiinnostavimmat esimerkit suomalaisen muotialan nousevista tekijöistä ja kuinka yhteistyötä rakennetaan suunnittelijoiden ja yritysbrändien välille. Louekari avaa uusia näkökulmia suunnittelijavetoisen liiketoiminnan rakentamiseen ja kuinka vaikuttaja- ja mediayhteistyöllä voidaan tavoittaa uusia yleisöjä kiinnostavasti ja kestävästi.

Klo 13 - 13:45 - Korusuunnittelijan tie Paris Fashion Weekille

Katri Juva, Nikkotakko

Korusuunnittelija ja yrittäjä Katri Juva Nikkotakosta tulee kertomaan yritystarinastaan ja kuinka hän korusuunnittelijana rakensi oman polkunsa Paris Fashion Weekin areenoille. Nikkotakon liiketoiminta on rakennettu vahvasti arvopohjaiseksi, mutta samaan aikaan tekemistä raamittaa kannattavuus. Miten yksinyrittäjän liiketoiminnassa yhdistyvät arvot, vastuullisuus, rohkea luovuus ja ajatusmaailma kaikille kuuluvista kauniista koruista? Miten rakennat oman näköistä yrittäjyyttä ja saavutat itsellesi tärkeät tavoitteet?

Klo 14 - 14:45 - Kansainvälinen brändäys ja artistiyhteistyö

Jenni Ahtiainen | gTie, Deafmetal Jenni Ahtiainen on rakentanut maailman huippuartistien ja businessmaailman kiinnostuksen herättäneet gTie ja Deafmetal -brändit omalla rohkealla ja persoonallisella otteella. Jenni kertoo tarinansa suunnittelijana ja yrittäjänä, kuinka tarpeista, arvoista ja luovuudesta rakennetaan merkityksellisiä brändejä – toimintaa, jolla on tuotteitaan suurempi merkitys.

Klo 15 - 15:45 - Kulttimaineeseen ja viraaliksi yhteistyöllä

Jimi Vain & Roope Reinola, VAIN Fashion

Jimi Vain ja Roope Reinola ovat luoneet VAIN Fashionin ympärille kansainvälisen kiinnostuksen rakentamalla yhteistyötä brändien ja artistien kanssa. Omaperäisellä tyylillä ja rohkealla asenteella on saavutettu nopeasti uusien yleisöjen huomio niin mediassa, somessa kuin kansainvälisillä areenoilla. Jimi ja Roope kertovat oman tarinansa, miten brändiyhteistyötä on rakennettu kansainvälisten yritysten ja artistien kanssa, avattu ovia maailman muotiareenoille ja onnistuttu vakuuttamaan yleisöjä yhteistyöllä, aidolla ja suunnittelijavetoisella tekemisellä.

Share this event

bottom of page